1. Haberler
  2. Haberler
  3. Kendisi Gibi Oyuncu Olan Arkadaşını Öldürdü: Sevil Akdağ ve Elif Kırav Kimdir

Kendisi Gibi Oyuncu Olan Arkadaşını Öldürdü: Sevil Akdağ ve Elif Kırav Kimdir

Kendisi Gibi Oyuncu Olan Arkadaşını Öldürdü: Sevil Akdağ ve Elif Kırav Kimdir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kendisi Gibi Oyuncu Olan Arkadaşını Öldürdü: Sevil Akdağ ve Elif Kırav Kimdir? İstanbul’un Fatih ilçesinde, dizi ve film oyuncusu Sevil Akdağ, arkadaşı Elif Kırav’ı bıçaklayarak öldürdü. Olay, dün akşam İskenderpaşa Mahallesi’nde yaşandı. İkili önce dışarıda buluştu, sonra Elif’in evine gitti. Evde bir süre sonra tartışmaya başladılar. Tartışma büyüyünce Sevil Akdağ, arkadaşını bıçakladı, kendi bileklerini kesti ve evden kaçtı.

Kendisi Gibi Oyuncu Olan Arkadaşını Öldürdü: Sevil Akdağ ve Elif Kırav Kimdir

Elif Kırav’a ulaşamayan yakınları, komşularından evi kontrol etmelerini istedi. Komşular eve girdiklerinde Elif’i kanlar içinde buldu ve hemen polis ile sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, Elif’in öldüğünü belirledi. Polis, yaptığı araştırmada cinayeti Sevil Akdağ’ın işlediğini ortaya çıkardı. Elif’in vücudunda birçok bıçak yarası ve evde kavga izleri bulundu.

Kendisi Gibi Oyuncu Olan Arkadaşını Öldürdü: Sevil Akdağ ve Elif Kırav Kimdir

Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek Sevil Akdağ’ı Esenyurt’ta yakaladı. Akdağ, ifadesinde Elif’le arkadaş olduklarını, gece dışarıda ve evde alkol aldıklarını, sabah sebepsiz bir kavga çıktığını, Elif’in kendisine vurduğunu ve boğuştuklarını söyledi. Sonra yere düştüklerini, Elif’in hareketsiz olduğunu görünce korkup kaçtığını ve çok alkollü olduğu için pek bir şey hatırlamadığını anlattı.

Elif’in komşusu, olay sabahı evden bağrışma sesleri duyduğunu, ardından apartman merdivenlerinden koşan ayak sesleri geldiğini ve kapı deliğinden baktığında siyah giyimli birinin hızla kaçtığını gördüğünü söyledi. Mahalle sakini Abdulkadir Bediroğlu ise, “İki arkadaş tartışmış. Biri diğerini bıçaklayıp öldürmüş, sonra kendi bileklerini kesmiş ve kaçmış. Elif’in annesi eve gelip onu kanlar içinde bulmuş. Elif’i mahallede görürdük, selamlaşırdık, iyi bir insandı,” dedi.

Bu yazıyı değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 3 Average: 5]

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kendisi Gibi Oyuncu Olan Arkadaşını Öldürdü: Sevil Akdağ ve Elif Kırav Kimdir
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Mat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!